3 aprilie 2014

Ce trebuie să ştie femeile despre fibromul uterin Află din articolul de mai jos care sunt factorii de risc care predispun la formarea fibroamelor uterine, cum se diagnostichează acestea şi ce tipuri ale tumorii benigne poţi să dezvolţi la nivelul uterului. Este important ca fiecare femeie să cunoască semnele şi simptomele fibromului uterin astfel încât diagnosticarea să se realizeze cât mai rapid de la instalarea afecţiunii. In plus, studiile aduc şi veşti bune celor care au simptome moderate până la severe: Ulipristal acetat, modulatorul/ un modulator selectiv al receptorilor de progesteron, medicament oral autorizat pentru tratamentul pre-operator, are efect de mai lungă durată asupra reducerii volumului fibromului, fiind aprobat pentru o perioadă de tratament de până la 2 cure de tratament timp de/ a cate 3 luni.

Fie că ai experimentat sau nu simptomele menţionate în articol, nu uita să ajungi la un control de specialitate măcar o dată pe an. Dacă ai fost diagnosticată cu fibrom uterin, discută cu medicul tău toate opţiunile de tratament.

Descoperă mai multe detalii aici:

http://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/sanatate-fizica-si-mentala/ce-trebuie-sa-stie-femeile-despre-fibromul-uterin/