Happy girl jumping on the beach

30 aprilie 2015

Vremea însorită din ultimele zile ne duce din ce în ce mai mult cu gândul la vară. Soarele ne infuzează pielea cu vitamina D, iar optimismul ar trebui să crească vertiginos şi să se reflecte până şi în garderoba noastră. Pentru că, nu-I așa, efervescenţă naturală şi toate culorile ei, se regăsesc şi în garderoba oricărei femei active şi moderne.

Dar ce facem când suferim de fibrom uterin şi simptonele sale ne afectează viaţă cotidiană până în cele mai mici detalii? Ce facem, de exemplu, când suferim de menstruații abundente, care se întind pe o lungă perioada de timp, producând mari pierderi de sânge? Pe lângă anemie, oboseală şi irascibilitate, acestea pot produce daune la nivel psihologic. A nu ne simţi bine în propria piele pentru o mai lungă perioada de timp poate avea consecinţe la nivel personal, de încredere în sine și respect față de propria persoană. Micile plăceri ale vieții, cum ar fi dreptul de a purta hainele care ne plac, pot fi tulburate de o menstruaţie abundenţă. Astfel de situaţii nu trebuie lăsate să se agraveze şi nici nu ar trebuie să nască sentimente de teamă sau ruşine. Aceste procese sunt natural, iar noi avem obligaţia de a lua măsuri pentru optimizarea întregului nostru organism.

A purta o rochie albă sau scurtă şi a ne simţi feminine este un drept universal al femeii contemporane.

A te înţelege fără teamă şi a fi bine în propria piele este până la urmă, rezultatul a zeci de ani de emancipare a femeii.

Este atât dreptul, cât şi obligaţia noastră, de a fi mereu informate în ceea ce priveşte sănătatea şi starea de bine a organismului nostru. De aceea, orice motiv de îngrijorare care ține de sănătatea aparatului reproducător, trebuie verificat printr-un control ginecologic regulat. Numai împreună cu un specialist, putem găsi, soluţia optimă de îngrijire a sănătășii corpului nostru.