Cărți

Dragele noastre,

Misiunea noastră este aceea de a vă atrage atenția asupra incidenței crescute a fibroamelor uterine, cele mai frecvente tumori benigne ale organelor sexuale feminine. Totodată, dorim să venim în sprijinul femeilor care suferă din cauza acestei afecțiuni.

În acest sens, vă îndemnăm să considerați vizita la ginecolog esențială pentru a descoperi din timp dacă suferiți de această afecțiune. “Vizita la ginecolog trebuie să facă parte dintr-o atitudine profilactică a femeilor. Odată cu apariția menstruației, femeile trebuie să meargă periodic la control, o dată la șase luni sau măcar la un an. Semnalele de alarmă pentru un consult ginecologic de urgență sunt menstruațiile anormale, oboseala, precum și durerea în timpul actului sexual”, recomandă Dr. Zorela-Adriana Sgarbură – medic primar obstetrică-ginecologie, doctor în științe medicale.

Este important să știți că în general această afecțiune nu determină simptomatologie, deși s-au înregistrat cazuri de sângerări excesive, dureri abdominale sau anemie datorate fibromului uterin. Astfel de informații devin esențiale pentru depistarea fibroamelor, dar mai ales atunci când este nevoie de o decizie în privința tratamentului. De aceea vă prezentăm două cărți care să vă ajute cu informații despre această afecțiune și cu pașii pe care trebuie să îi urmați.

“Aceasta este cartea de consultat în legătură cu fibroamele, cu toate informațiile necesare unei femei despre ele; de ce cresc, opțiunile de tratament existente, totul despre operația laparoscopică și despre celelalte tipuri de operații, ce să aștepți de la operație și după… Această carte ajută la ameliorarea fricii, normale de altfel, și te menține informată.”Mai multe detalii despre achiziționare, AICI.
“Este o excelentă sursă de informație despre subiectul fibrom uterin. Îi sunt extrem de recunoscătoare autoarei pentru informațiile actualizate despre această afecțiune și sper să fie de ajutor și celorlalte femei.”Mai multe detalii despre achiziționare, AICI.